Retourneren

Retourbeleid van Onlinesokken.com

Het is niet onze wens dat je deze informatie nodig hebt, maar mogelijk voldoet het product niet aan je verwachtingen wat betreft maat of kwaliteit. Dit spijt ons ten zeerste en we zetten ons volledig in om je tevreden te stellen met de afhandeling van je bestelling. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

 

Je kunt het product dat je hebt aangeschaft altijd terugsturen of omruilen, zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven. Er zijn echter enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden. 

 

Retourvoorwaarden:

  • Je hebt 30 dagen bedenktijd na aankoop.
  • Het artikel moet ongedragen zijn zonder sporen van gebruik.
  • Originele verpakking moet intact en onbeschadigd zijn.
  • Retourzendingen dienen altijd een Track&Trace code te bevatten.
  • Voeg de pakbon of factuur bij de retourzending.
  • Panty’s kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden indien uit verpakking of gedragen.

 

Contact opnemen voor retourneren:
Het is niet nodig om vooraf contact met ons op te nemen voor het retourneren. Echter, we vragen je vriendelijk om de factuur, pakbon, of een brief met duidelijke adresgegevens mee te sturen, zodat we je retournering efficiënt kunnen verwerken.

 

Kosten voor retourneren:
De kosten voor het retour sturen zijn voor jouw rekening, tenzij het artikel verkeerd is verzonden door ons. In dat geval, neem contact op voor een kosteloze retournering. Kies verstandig tussen een brievenbuspakje of reguliere zending, aangezien dit significant in de kosten kan schelen.

 

Tips voor retourneren:
Je bent vrij om de retourzending te versturen met een vervoerder naar keuze. Overweeg een brievenbuspakje voor lagere kosten. Bewaar altijd je verzendbewijs voor je eigen administratie en ter voorkoming van misverstanden.

 

Goedkoper retourneren:
Check de track and trace link van je oorspronkelijke verzending voor mogelijkheden om met korting retour te sturen via Post NL. Of contacteer onze klantenservice voor assistentie.

 

Terugbetaling:
We crediteren het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending. De terugbetaling gebeurt automatisch naar de rekening waarmee de bestelling is betaald en wordt verwerkt door Mollie, ons betaalplatform.

 

Retouradres:
OnlineSokken.com
Ettensestraat 50A
7061AC Terborg

Zoeken:
Zoek